comerços del barri
Els Mercats potencien els serveis a domicili i la venda online per reforçar les mesures sanitàries

 

Els mercats que disposen de servei de repartiment a domicili, és a dir, la clientela fa la comanda a les seves parades habituals o a un número centralitzat del mercat i se li fa arribar la compra a casa.

 

Mercat de Sant Martí

EXUzYycU0AA2Ahr.jpg

Compra des de casa, compra segur

 

Dins de les activitats essencials que es continuen prestant, destaca l’abastiment alimentari de la població. Aquest servei s’ha prestat en tot moment des de l’inici de la crisi amb la màxima cura per preservar la salut de les persones. Informa’t de les diferents opcions per comprar des de casa i de manera segura. 

https://www.barcelona.cat/covid19/ca/quedat-casa?p=compra-segur

 

 

Botigues Obertes

 

Barcelona Comerç ha posat en marxa la plataforma www.botiguesobertes.barcelona , des d'on s'informa dels comerços que es mantenen oberts a la ciutat de Barcelona des de la declaració de l'estat d'alarma, així com aquells que ofereixen serveis de venda online.

 

Amb aquesta iniciativa, Barcelona Comerç vol informar els veïns de Barcelona sobre on es poden abastir; quins són els establiments oberts durant aquest estat d'alarma, alhora que contribueix a reforçar la visibilitat del petit comerç que malgrat la dificultat d'aquestes setmanes, segueix aixecant cada dia la persiana per garantir l'aprovisionament a la ciutadania.