equipaments, entitats i serveis del barri
pla_comunitari.png

Volem aconseguir la millora de la qualitat de vida i la transformació dels barris de La Verneda i La Pau mitjançant la complicitat i el treball conjunt de veïns i veïnes, entitats, serveis, equipaments i administracions.

 

El Servei continúa funcionant, per contactar a info@vernedalapau.org

 

Des de l’entitat també s’està organitzant aquesta tertúlia virtual http://www.edaverneda.org/edaverneda8/ca/node/263

Servei de Prevenció I Convivència

 

Promouen la convivència amb actuacions preventives i d'intervenció en conflictes en comunitats de veïns i fomenta la integració dels joves i dels col.lectius vulnerables en l'espai públic, enfortint el vincles veïnals, promovent la participació i la cohesió social.

 

El Servei continua funcionant per situacions de vulnerabilitat o dubtes, es pot contactar per telèfon: 678 79 65 36

logotip.png

Projecte del barri que té com a objectius oferir eines per millorar el benestar físic, emocional i mental dels veïns i veïnes del barri de La Verneda - La Pau, així com promoure oportunitats i espais per compartir, relacionar-se i intercanviar coneixements, que reforcin la seva xarxa social al barri. Tot això a través d’activitats curtes i gratuïtes i de sessions grupals e individuals d’acompanyament dirigides a persones adultes.

El projecte continua treballant des de casa. Estarem disponibles per telèfon (691438611 / 652893389) i per mail  albarrienscuidem@fundacioires.org donant atenció terapèutica a les persones participants del projecte, donant informació i fent les preinscripcions de les activitats que es reprogramaran per més endavant.

Per això, dediqueu un minut a revisar les activitats que et proposem i truca'ns per més informació.

Òmnia, és un programa universal d’intervenció social, que utilitzant com a instrument les eines TIC, cerca millorar i afavorir, tant individual com col·lectivament, la inclusió i la vinculació de les persones a la comunitat.

 

AULA OBERTA

Seguim aquí per ajudar-te a resoldre dubtes.

Tots els divendres de 10:00 a 16:00

📞 i WhatsApp 687 02 10 55

 

📧  lapau@xarxaomnia.gencat.cat

nou

Casals de Barri

 

Els Casals de barri continuaran tancats durant l’estat d’alarma. 

 

Durant aquest temps els equipaments continuaran donant informació a través del correu electrònic. Alguns equipaments, dins de les seves possibilitats i del i les talleristes continuen amb les activitats programades en format on-line.

 

Contacta al teu Casal de referència si estaves apuntat a algun taller, per informar-te sobre les maneres de participar:

 

Casal de Barri La Pau

 

Durant el mes d’agost el Casal de barri (segona Planta) estarà obert.

De 15.30 a 18.30h dimecres i dijous, s’oferiran activitats dirigides a públic familiar (contacontes, titelles, ...) garantint les mesures de seguretat i les indicacions i recomanacions que han fet arribar les administracions competents. 

 

Es necessitarà inscripció prèvia.

Visita la web per més informació: https://www.barcelona.cat/casalsdebarri/lapau/ca/home

 

Correu electrònic: info.acrlapau@gmail.com

 

 
Casal de Barri Verneda

 

Des de la pàgina web i Facebook del casal, anem penjant tallers o càpsules d'exercicis per poder fer des de casa, que ens faciliten diverses talleristes del casal per compartir amb totes nosaltres.

 

Pàgina de Facebook: facebook.com/cbverneda

 

Correu electrònic: cbverneda@gmail.com

Exposició d’en Xavier Maresma Morte, veí de la Verneda: 

 

"Fa anys que dedico el meu temps lliure a pintar en diferents estils i provant sobre també  diferents  formats...desgraciadament  el confinament no em va permetre exposar d' una forma física aquí al Casal, per això  hem  optat  per  apostar per  aquest format  digital, espero q us agradi...gràcies"


Link: http://peopleartfactory.com/g/14374?fbclid=IwAR2a8vNhh_x-E-mJoXrEwjUW0IoZYbGD_TxARhrDLjnFqAUcEXKaGyTSwbw

 

 
Casal de Barri La Palmera

 

Correu electrònic: contacte@acrlapalmera.org

 

 
Espai Via Trajana

 

L’equipament actualment està donant suport a la Xarxa de suport de La Trajana: 

 

Contacte: Telèfon: 680 80 12 52

 

Correu electrònic: espai.viatrajana@incoop.cat

nou

nou

Eix Sant Martí - Eix Comercial 

 

L’Eix Comercial está participant en diferents iniciatives en suport al comerç i a les clientes en relació al covid 19 que es poden consultar en el seu web.

 

Telèfon: 933 057 144

Correu electrònic: info@santmartieix.com

https://www.santmartieix.com/

Coordinadora d’entitats Vern

 

Des de la Coordinadora us volem transmetre el nostre suport i oferir-vos, en la mesura de les nostres possibilitats, la nostra ajuda a totes les entitats que ho necessitin. Continuem prop de vosaltres a través del teletreball així que no dubteu a fer-nos arribar les vostres necessitats. 

 

info@evern.org   

 

659 602 694

Moviment Per La Pau
Captura de pantalla 2020-04-16 a les 17.
Escola La Pau

 

Per tal de què a casa pugueu passar unes estones més educatives i divertides amb els vostres fills/es, us hem seleccionat uns RECURSOS que esperem que us siguin d’ajuda durant aquest període de confinament.

A més, els mestres us continuarem oferint propostes per continuar treballant des de casa, entreu al vostre curs i veureu. Endavant! .

 

La nostra adreça correu electrònic és: a8002575@xtec.cat

https://agora.xtec.cat/ceiplapaubcn/

Escola L'Arc de Sant Martí

 

L’escola ha pensat que la millor manera de fer l’acompanyament emocional i el seguiment de les propostes educatives de l’equip docent, en aquests moments, serà fer ús dels blogs i del correu electrònic.

A partir del dimarts 14 d’abril les tutores es posaran en contacte amb vosaltres mitjançant els e-mails que vau facilitar a l’escola per poder fer un seguiment i establir contacte amb els vostres fills i filles.

 

Si per algun motiu aquests correus electrònics ja no són vàlids,us facilitem els correus de tot l’equip docent. 

 

https://agora.xtec.cat/esc-larcstmarti/infantil/i-3/inici-escola-3r-trimestre/

Centre de Formació de Persones Adultes La Pau

 

El dimarts 14 d’abril es reprèn el període lectiu. Els vostres tutors us enviaran tasques de manera quinzenal. El nostre objectiu és que tothom pugui aprendre i terminar el curs. Com cada curs, algunes persones assoliran els continguts, podran tenir el certificat d’aptitud i promocionar al següent nivell. Si el vostre tutor no contacta amb vosaltres, dirigiu-vos al mail:

 

cfalapau@xtec.cat

https://agora.xtec.cat/cfalapau/

Escola La Palmera

 

A partir del 13 d’abril de 2020, per accedir a les tasques i recomanacions per l’alumnat haureu d’entrar a l’enllaç del vostre curs. Aquest enllaç us portarà als documents compartits a través del correu de la vostra classe i el trobareu una vegada introduïu la contrasenya.

https://agora.xtec.cat/ceiplapalmera/

Centre de Formació de Persones Adultes La Verneda

Durant els dies de tancament de l’escola i del confinament: el professorat està enviant material (dossiers i activitats), per a que es pogui continuar els curs. us podeu posar en contacte amb les tutors i tutores via correu electronic per informacions i suport. la comunicació també es farà amb el correu corporatiu de l’escola:

 

cfalaverneda@gmail.com

Institut Bernat Metge

 

Des de dilluns 30 de març hem penjat noves tasques als blogs dels departaments. Com a novetat, us informem que part del professorat ha ofert un horari de comunicació directa per videoconferència amb el seu alumnat. Aprofiteu-ho!

http://institutbernatmetge.cat/activitats-per-a-aquests-dies-a-casa-2-i-inici-del-3r-trimestre-242020/

Biblioteca de Sant Martí

 

A partir del 13 de juliol es restablirà l’accés dels usuaris a tots els espais de les biblioteques de la ciutat que estan obertes.

 

Ja no serà necessari demanar cita prèvia

S’han prorrogat els terminis de devolució dels préstecs anteriors al tancament fins al 30 de setembre.

 

En relació amb l’ocupació dels espais hi haurà indicacions d’aforament màxim i els seients i ordinadors que no es poden ocupar estaran senyalitzats. Així mateix, caldrà seguir les indicacions de seguretat marcats pels elements de senyalització i les que donin els treballadors.

 

Horari habitual:

Dilluns, dimarts i dimecres: de 16:00h a 20:00h        

Dijous i divendres: de 10:00h a 14:00h

Estiu: Tancat  de l'1 d'agost, al 31 d'agost

Horari d’estiu per altres biblioteques obertes a Barcelona:

horaris_biblioteques_obertes_0001.jpg

També trobareu informació i recursos a:

  • Web: trobareu activitats virtuals obertes com els contacontes infantils que es fan en directe i els clubs de lectura virtuals: www.barcelona.cat/bibsantmarti

 

  • Facebook: publiquem recomanacions de lectures o de documentals, o d'altres recursos als quals es poden accedir en obert: www.facebook.com/bibsantmarti

 

  • eBiblio: Plataforma de préstec de continguts digitals o pots trobar llibres electrònics, revistes, pel·lícules, audiollibres, documentals, música, enciclopèdies i cursos d’idiomes, entre d’altres continguts: https://catalunya.ebiblio.es

 

Només necessites el carnet de la biblioteca. Hi pots accedir a través de l’ordinador o descarregar-te al teu dispositiu mòbil l’aplicació eBiblioCat, disponible per iOS i Android.

nou